Nieuws

Gepubliseerd op :  http://www.autoplus.nu/pro/4292-automaterialen-jagersma-bekroond-met-tweede-plaats

Team JAgersma

Waar een ander stopt, gaan wij verder!

Automaterialen Jagersma in Drachten is tijdens de nieuwjaarsborrel van Groupauto Nederland bekroond met de tweede plaats bij de “Grossier van het Jaar”-verkiezing! In de rangschikking van hoogste groeicijfers van alle grossiers binnen het netwerk kwam Automaterialen Jagersma dan ook verrassend goed uit de verf!

Bokaal
Eigenaar de heer Groenewold is dan ook blij met dit resultaat, want de markt heeft momenteel te maken met krimp, terwijl de concurrentie hevig is. “Dan is het mooi dat je kunt blijven groeien en beloond wordt met zo’n prijs”, zo laat hij ons weten. “Ons team werkt iedere dag keihard om onze klanten op tijd te voorzien van de benodigde spullen uit ons ruime assortiment”. Met trots laat hij de bokaal zien, die een prominente plaats heeft gekregen op de balie.

Groupauto
Automaterialen Jagersma is lid van Groupauto en biedt haar klanten ook extra ondersteuning via de full service garageformules CarXpert en AUTOEXCELLENT. Dit zijn garageconcepten waar u als autobedrijf optimaal ondersteuning ontvangt op het gebied van (online) marketing, techniek (w.o. trainingen en facilitair collectiviteitsvoordelen en meer). Dagelijks voorziet Automaterialen Jagersma vele autobedrijven in Drachten e.o. van het benodigde materiaal.

Snelle levering
“Ons ruime assortiment auto-onderdelen is direct uit voorraad leverbaar. Op werkdagen geldt: voor 11:00 uur besteld, ‘s middags in huis! Waar een ander stopt, gaan wij verder”, aldus de heer Groenewold.

Gunstige prijscondities
“Scherpe prijscondities, dat wil iedereen. Daarom bieden wij altijd gunstige prijscondities aan onze klanten, uiteraard in combinatie met een optimale service. Kwaliteit en een goede service worden door ons als vanzelfsprekend ervaren. Wij streven er altijd naar om de klant de juiste oplossing te bieden. Ons team staat altijd klaar voor vragen.

Kom eens langs in onze winkel of kijk op onze website en laat u verrassen door alles wat wij te bieden hebben”.